Toner akció! HP Canon Epson Samsung Xerox OKI Lexmark Minolta Philips Panasonic Kyocera Tally Brother Olivetti nyomtatók, festékpatronok és tonerek kedvező áron házhozszállítással

Keresés a teljes készletben:

Napi ajánlat   |   Linkek

Szolgáltatásaink

1. Nyomtatók, fénymásolók, fax készülék festékanyagainak forgalmazása

Cégünk minden gyártmányú nyomtatóhoz, fénymásolóhoz, fax készülékhez forgalmaz eredeti és jó minőségű utángyártott festékeket.

A megrendelt termékeket Budapest IX., X., XIV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX. kerületeibe értékhatártól függetlenül térítés mentesen házhoz szállítjuk!
Egyéb kerületekbe történő megrendelés esetén bruttó 18.000 Ft értékhatár alatt 1.000 Ft + Áfa szállítási költség ellenében szállítjuk ki a megrendelt termékeket. Értékhatár feletti rendelés esetén Budapest egész területén ingyenesen szállítjuk házhoz a megrendeléseket.
Magyarország területén postai utánvéttel elégítjük ki megrendeléseinket. Ebben az esetben is érvényes, hogy bruttó 18.000 Ft felett nem számolunk fel postai költséget, az értékhatár alatti rendelés esetén a postai költséget a megrendelő fizeti.
A megrendelt termékeket a megrendelést követő munkanap teljesítjük (házhozszállítás, postára adás). Megrendelés történhet Web-oldalunkon keresztül, e-mail-ben az info@hspkft.hu címen, vagy telefonon a 06-30/921-8562-es telefonszámon
Az általunk forgalmazott festékekre (utángyártottakra is!) garanciát vállalunk. A feltételek a "Vásárlói tájékoztató" oldal Garancia pontjában olvashatók.

Vissza az oldal tetejére

2. Nyomtató készülékek javítása

Vállaljuk tintasugaras, lézer és mátrix nyomtatók javítását, karbantartását. Szükség esetén helyszíni javítást is vállalunk. Bizonyos esetekben megbeszélt díjazás ellenében a javítás idejére cserekészüléket biztosítunk.
Nyomtató javítás esetén kérjük, hogy a megrendelő előzetesen egyeztetett időpontban hozza el készülékét ügyfélszolgálatunkra.
Helyszíni javítás vagy általunk történő nyomtató elszállítás esetén kiszállási díjat számolunk fel. Helyszíni javítást vagy nyomtató elszállítást csak Budapest területén végzünk!

Vissza az oldal tetejére

3. Számítástechnikai készülékek, alkatrészek forgalmazása

Cégünk elkezdte számítástechnikai eszközök (laptop, monitor, nyomtató, flash drive-ok, szkennerek stb.), alkatrészek forgalmazását.
A termékpaletta és árak gyors változása miatt ezen eszközök megrendelése előtt mindig kérjen árajánlatot!
Szállítási feltételek megegyeznek a festékanyagok feltételeivel.

Vissza az oldal tetejére

4. Web oldal készítése

Vállaljun cégek és magánszemélyek web-oldalainak elkészítését az egyszerű statikus oldaltól a bonyolultabb dinamikus oldalig.
Oldalaink elkészítése során figyelembe vesszük a megrendelő igényeit, az esztétikus megjelenést, jó áttekinthetőséget. Az elkészített oldalak kereső barátok, W3C szabványnak megfelelnek.
Amennyiben web-oldalt szeretne készíttetni, vegye fel velünk a kapcsolatot! Személyes megbeszélést követően elkészítjük oldalának látványtervét és árajánlatát.

Referenciáink:

Vissza az oldal tetejére

HSP Számítástechnika Kft.
+36-30/921-8562 info@tonerakcio.hu